“Gastvrijheid, vriendelijkheid en zorgzaamheid zijn vanzelfsprekend”

 MwOosterwijk

"Hier mag ik zijn wie ik ben"

Hoffelijk verzorgd

Door te luisteren naar u en uw naasten, ons te verdiepen in uw levensverhaal en onze kennis van dementie toe te passen, kunnen wij onze zorg optimaal afstemmen op uw persoonlijke wensen, behoeften  en mogelijkheden.  Wij werken samen met de Leyden Academy aan een pilot om leefplezier nog nadrukkelijker een plaats te geven in het dagelijkse leven. 

Wij werken met een vast team van medewerkers zodat u altijd vertrouwde gezichten tegenkomt. Al onze medewerkers zijn deskundig en betrokken bij u als bewoner. Door een ruime inzet van medewerkers is er altijd tijd voor persoonlijke aandacht en een luisterend oor. Daarnaast zijn er (vrijwillige) gastvrouwen actief die graag van betekenis willen zijn door samen met u iets te ondernemen.

Verder werken wij nauw samen met een neuropsycholoog, bewegingstherapeut, logopedist, fysiotherapeut, uw eigen huisarts en predikant. 


 

Eten en drinken
In de drie huiskamers wordt dagelijks het ontbijt en de lunch gereed gemaakt en met elkaar gebruikt aan de gezellig gedekte tafels.

Onze koks bereiden dagelijks de warme maaltijden met verse ingrediënten van lokale ondernemers. Het diner wordt in dekschalen geserveerd in de huiskamers.

Familie is van harte welkom in onze serre waar u samen kunt genieten van een kopje koffie, lunch, drankje of diner.

Koffie, thee, sapjes, fruit en versnaperingen zijn altijd voor u beschikbaar in de huiskamers.


Veiligheid
In ons huis maken wij gebruik van zorg domotica. Domotica zijn technologische hulpmiddelen om uw veiligheid goed te kunnen borgen.

© 2019 De Oude Pastorie