“Gastvrijheid, vriendelijkheid en zorgzaamheid zijn vanzelfsprekend”

  

Sfeervol wonen

In de oude dorpskern nabij het gezellige dorpsplein, de winkels en de historische straatjes van Huizen staat het karakteristieke pand van De Oude Pastorie (1882).

Het monumentale pand vormt de entree van het huis en via de serre betreedt u de sfeervolle aanbouw met 26 studio’s waar u blijvend kunt wonen. Wilt u meer weten over de geschiedenis van het pand? Lees dan Nieuw leven voor De Oude Pastorie 


Kleinschalig en persoonlijk

Als gezin wonen wij  in De Oude Pastorie zodat er altijd een vertrouwd gezicht aanwezig is voor zowel u als uw familie en vrienden.

Uw eigen studio
De studio’s zijn ruim en licht door grote raampartijen. Ze zijn voorzien van een houten vloerafwerking, lichte wandafwerking en raambekleding. Ook is er standaard een telefoon en zorgdomotica aanwezig. U kunt uw studio naar eigen smaak inrichten.

Daarnaast beschikt iedere studio over een ruime badkamer met eigen sanitair en veilige ondersteuningsbeugels bij de wastafel, douche en het toilet.


In en om het huis
Er zijn drie huiskamers die elk zijn voorzien van een eigen keuken. Elke huiskamer wordt gekenmerkt door haar eigen sfeer en haar eigen activiteiten.
U bepaalt waar u zich prettig bij voelt en van welke huiskamer u gebruik wenst te maken.

Daarnaast zijn er diverse ruimten met een eigen sfeer of invulling. Dat kan aan de leestafel zijn waar u (samen) de krant gaat lezen, een rustige plek met uitzicht op de (moes) tuin of aan de werktafel waar u, voorzien van veel daglicht, creatief bezig kunt zijn. Ook de bibliotheek, ontspanningsruimte en meditatieruimte staan tot uw beschikking.

Dagelijks buiten zijn doet de mens goed. De omsloten tuin rondom De Oude Pastorie biedt hiervoor volop gelegenheid. Naast het genieten van het groen in de tuin is er ook prachtig uitzicht op de Oude Kerk en de winkelstraatjes.

Trouw 

Sfeervolwonenkl 

 

© 2019 De Oude Pastorie